HENKILÖKUNTA


MiikaNikoEmmiAnuJonna

Miika Severinkangas


Miika

Työskenneltyäni muutaman vuoden hierojana Helsingissä muiden tiloissa, halusin tarjota asiakkailleni oman näköistä, reilua ja ystävällistä palvelua.
Tajusin, että se onnistuu parhaiten oman yrityksen kautta. Kuukausien etsinnän jälkeen löysin tilan Kampista hyvältä paikalta.
10.1.2012 työt oli saatu tehtyä, seinät maalattua, hierontapöytä oli löytänyt paikkansa ja ajanvaraus saatu toimintaan.
Näin alkoi Kampin Hierontapisteen tarina. Jatkon ja lopun päätättekin Te asiakkaani.

Urheilu on ollut iso osa elämääni. Painimatot tulivat erittäin tutuiksi kymmenvuotisen urani aikana, nappulakenkiäkin ehdin pitää jalassa muutaman vuoden, sulkapallomaila ja hiihtosauvatkin tarttuivat käsiini vuosiksi. Ei siis ihme, että miettiessäni uravaihtoehtoja, halusin tehdä jotain urheilun parissa.
Kokemuksesta tiesin, että lihashuolto on tärkeä osa urheilijan elämää ja halusin tietää siitä enemmän.
Päädyin Suomen Urheiluhierojaopistoon Pasilaan vuodeksi. Sain siellä erittäin perusteellisen koulutuksen hierojan ammattiin ja erittäin hyvän pohjan anatomian opintoihin.
Koulu ei kuitenkaan tyydyttänyt kehittymisen haluani, vaan päästyäni töihin, halusin heti kehittää itseäni vielä lisää.
Seuraavat kurssi ja koulutukset olen käynyt tähän mennessä:

 • Koulutettu urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto 2008-2009
 • Trigger-terapia kurssi Lahden hierojakoulussa 2011
 • Bodytechin Kinesioteippauskurssi Espoossa 2011
 • Mobilisoivan hieronnan kursseja 2012-13
 • Jäsenkorjaus 1. kurssi 2013
 • Purentalihashierontakoulutus Luksian ammattiopistossa 2014
 • Ortopedisen osteopatian 4-vuotinen koulutus 2013 syksy- jatkuu edelleen… www.ookk.fi

Hoidoissani käytän laajasti hyväksi monipuolista koulutustaustaani ja erilaisia käsittelymetodeja. Jokainen hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Niko Kettunen


Niko

Idean opiskelemisesta koulutetuksi hierojaksi sain armeija-aikanani Lahden urheilukoulussa.
Koulutuksen kävin Lohjalla Luksian aikuisopistossa. 14 kuukauden opiskelun jälkeen valmiudet hierojan ammattiin olivat hallussa, sekä tämän lisäksi kuntosaliohjaajan koulutus käytynä.

Urheilua olen harrastanut lähes koko ikäni. Päälajinani on aina ollut paini, jossa olen menestynytkin kiitettävästi saavuttaen useita SM-kultamitaleja. Olen myös edustanut Suomea alle 18- sekä alle 21-vuotiaiden EM- ja MM-kisoissa. Urheilusta olen oppinut, että on tärkeää pitää huolta omasta kehostaan ja nyt hierojan ammatin saatuani, sekä opittuani vielä lisää kehon huollosta, tuki- ja liikuntaelinsairauksista, kehon toiminnasta ja hieronnasta, tunnen olevani valmis auttamaan kaikkia lihashuoltoa ja rentoutusta tarvitsevia asiakkaita.

Aloitin syksyllä 2013 Metropoliassa fysioterapeutin koulutusohjelman. Kyseessä on 3,5-vuotinen korkeakoulututkinto ja valmistuminen ajoittuu 2016 vuoden joulukuulle.

Emmi Miettinen


Emmi

Olen Kuopiosta lähtöisin oleva reipas urheiluhieroja. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta joulukuussa 2010 ja siitä lähtien olen toiminut hierojayrittäjänä.
Kipinä hierojaksi lähti omien urheiluharrastuksieni kautta, joihin ovat kuuluneet mm. jalkapallo, pikajuoksu, kuntosali, hiihto ja vaellus. Olen harrastanut urheilua koko ikäni, joten kaikenlaiset urheiluvammat ovat myös tulleet tutuiksi.

Olen kehittänyt itseäni vuosittain eri kurssien muodossa. Olen käynyt mm. mobilisoivan hieronnan kurssin sekä jäsenkorjauksen 1. ja 2. kurssit.
Minulle on ensisijaisen tärkeää, että palveluni on asiakaslähtöistä, joten vastaanotollani huomioin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti.

Koulutukseni

 • Koulutettu urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto 2010
 • Mobilisoivan hieronnan kurssi 2012
 • Jäsenkorjauskurssi 1. 2013
 • Jäsenkorjauskurssi 2. 2013
 • Personal Trainer 2015
 • Liikuntalääketieteen perusopinnot 2015-2016
 • Purentalihasten hieronta 2016
 • Faskiahieronnan ja venytyshieronnan kurssi 2017
 • Lanne- ja kaularangan, lonkan sekä olkapään TULE- sairauksien diagnostiikkaa, erotusdiagnostiikkaa ja hoitotekniikoita 2018

Anu Antjärvi (äitiyslomalla)


Anu

Valmistuin vuonna 2013 hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta. Valmistuttuani toimin opiston tiloissa hierojana kaksi vuotta ja 2015 vaihdoin Kampin hierontapisteeseen.
Päädyin alalle opiskeltuani ensin ravitsemustiedettä Helsingin yliopistossa, jossa kiinnostuin ihmisestä kokonaisvaltaisemmin.
Tämän jälkeen kouluttauduin liikunnalliselle alalle saadakseni tietoa lihaksistosta, sen oikeaoppisesta treenaamisesta ja huoltamisesta.
Kiinnostus anatomiaan kasvoi edelleen ja keksin, että urheiluhierojana pystyn auttamaan juuri tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan ja erilaisten toiminnanhäiriöiden kanssa, sekä sen huoltamisessa. Valmistuttuani urheiluhierojaksi jatkoin opiskelemaan osteopatiaa. Näin pystyn edelleen kehittää ammattitaitoani ja syventää osaamistani.

Liikunta on tärkeä osa arkeani ja siksi haluan ymmärtää liikeratoja sekä mitä vääränlainen liike tai liikkeen puute saa aikaan ja miten voin auttaa asiakasta näiden korjaamisessa.
Itse pyöräilen ympärivuotisesti, käyn salilla ja juoksen.
Haluan tarjota asiakkailleni yksilöllistä hoitoa. Hoidon tulokset sekä asiakastyytyväisyys ovat minulle kaikista tärkeintä.

Koulutukseni:

 • Ravitsemustieteen perusopinnot, Avoin yliopisto ja Helsingin yliopisto, 2010-2011
 • Kuntosaliohjaaja, Trainer Lab, 2011
 • Personal Trainer, Trainer Lab, 2012
 • Urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto, 2012-2013
 • Osteopaattiopiskelija, Ortopedisen osteopatian koulutuskeskus, aloitus 2013 (valmistumisajankohta 2017)

Jonna Kuittinen


Jonna

Vuonna 2012 aika oli kypsä ja päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja aloitin opiskelut Suomen Urheiluhierojaopistolla Helsingissä.
Olin jo useamman vuoden haudutellut ajatusta alan vaihdosta. Päätöstä siivitti paitsi liikkuvainen oma elämäntapani niin myös pohjaton kiinnostus kehon anatomiaan,
sen toimimiseen ja toimimattomuuksiin: miksi jotain lihasta särkee tai miksi se ei tunnu toimivan kunnolla tai miten omaa kehoaan voi hoitaa ja kehittää.
Koulutetuksi urheiluhierojaksi valmistuin kesällä 2013 ja olen hieronut toiminimellä siitä asti.
Vuosi Suomen Urheiluhierojaopistolla oli todella mielenkiintoinen ja tuntui välittömästi omalta alalta.
Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi Metropolian ammattikorkeakoulussa. Valmistun vuonna 2018. Tavoitteenani on pysyä mukana alan kehityksessä ja ylläpitää ammattitaitoani.

Käyn itse kuntosalilla ja harrastan juoksua, takana nyt viisi ”kunnialla selvitettyä” maratonia. Juoksijan krempat ovat myös itselleni tuttuja, säännöllinen hieronta ja jalkojen lihashuolto ovat ääreistärkeitä työkaluja onnistuneeseen juoksukauteen. Vastaanotollani olen hoitanut myös paljon nuoria voimistelijoita ja SM-tason taitoluistelijoita.
Hieronta on kuitenkin yhtä tärkeätä pitkää päivää tekevälle istumatyöläiselle kuin myös tavoitteellisesti treenaavalle kuntoilijalle.
Hoitosuunnitelma lähtee aina asiakkaan toivomuksista ja tarpeista. Tärkeintä minulle on, että jokaista asiakasta kuunnellaan ja luodaan yhdessä luotettava ja luonteva asiakassuhde.


Ystävällisin terveisin,

Miika, Niko, Emmi, Anu, Jonna