HENKILÖKUNTA


MiikaEmmiAnuEmilia

Miika Severinkangas


Miika

Työskenneltyäni muutaman vuoden hierojana Helsingissä muiden tiloissa, halusin tarjota asiakkailleni oman näköistä, reilua ja ystävällistä palvelua.
Tajusin, että se onnistuu parhaiten oman yrityksen kautta. Kuukausien etsinnän jälkeen löysin tilan Kampista hyvältä paikalta.
10.1.2012 työt oli saatu tehtyä, seinät maalattua, hierontapöytä oli löytänyt paikkansa ja ajanvaraus saatu toimintaan.
Näin alkoi Kampin Hierontapisteen tarina. Jatkon ja lopun päätättekin Te asiakkaani.

Urheilu on ollut iso osa elämääni. Painimatot tulivat erittäin tutuiksi kymmenvuotisen urani aikana, nappulakenkiäkin ehdin pitää jalassa muutaman vuoden, sulkapallomaila ja hiihtosauvatkin tarttuivat käsiini vuosiksi. Ei siis ihme, että miettiessäni uravaihtoehtoja, halusin tehdä jotain urheilun parissa.
Kokemuksesta tiesin, että lihashuolto on tärkeä osa urheilijan elämää ja halusin tietää siitä enemmän.
Päädyin Suomen Urheiluhierojaopistoon Pasilaan vuodeksi. Sain siellä erittäin perusteellisen koulutuksen hierojan ammattiin ja erittäin hyvän pohjan anatomian opintoihin.
Koulu ei kuitenkaan tyydyttänyt kehittymisen haluani, vaan päästyäni töihin, halusin heti kehittää itseäni vielä lisää.
Seuraavat kurssi ja koulutukset olen käynyt tähän mennessä:

 • Koulutettu urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto 2008-2009
 • Trigger-terapia kurssi Lahden hierojakoulussa 2011
 • Bodytechin Kinesioteippauskurssi Espoossa 2011
 • Mobilisoivan hieronnan kursseja 2012-13
 • Jäsenkorjaus 1. kurssi 2013
 • Purentalihashierontakoulutus Luksian ammattiopistossa 2014
 • Lääkekoulutus terveysalan ammattilaisille 1,5 op 2018
 • Valmistuin osteopaatiksi Ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta 2018 vuoden lopussa.  www.ookk.fi 2013-2018

Hoidoissani käytän laajasti hyväksi monipuolista koulutustaustaani ja erilaisia käsittelymetodeja. Jokainen hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Emmi Miettinen


Emmi

Olen Kuopiosta lähtöisin oleva reipas urheiluhieroja. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta joulukuussa 2010 ja siitä lähtien olen toiminut hierojayrittäjänä.
Kipinä hierojaksi lähti omien urheiluharrastuksieni kautta, joihin ovat kuuluneet mm. jalkapallo, pikajuoksu, kuntosali, hiihto ja vaellus. Olen harrastanut urheilua koko ikäni, joten kaikenlaiset urheiluvammat ovat myös tulleet tutuiksi.

Olen kehittänyt itseäni vuosittain eri kurssien muodossa. Olen käynyt mm. mobilisoivan hieronnan kurssin sekä jäsenkorjauksen 1. ja 2. kurssit.
Minulle on ensisijaisen tärkeää, että palveluni on asiakaslähtöistä, joten vastaanotollani huomioin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti.

Koulutukseni

 • Koulutettu urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto 2010
 • Mobilisoivan hieronnan kurssi 2012
 • Jäsenkorjauskurssi 1. 2013
 • Jäsenkorjauskurssi 2. 2013
 • Personal Trainer 2015
 • Liikuntalääketieteen perusopinnot 2015-2016
 • Purentalihasten hieronta 2016
 • Faskiahieronnan ja venytyshieronnan kurssi 2017
 • Lanne- ja kaularangan, lonkan sekä olkapään TULE- sairauksien diagnostiikkaa, erotusdiagnostiikkaa ja hoitotekniikoita 2018

Anu Antjärvi (äitiyslomalla)


Anu

Valmistuin vuonna 2013 hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta. Valmistuttuani toimin opiston tiloissa hierojana kaksi vuotta ja 2015 vaihdoin Kampin hierontapisteeseen.
Päädyin alalle opiskeltuani ensin ravitsemustiedettä Helsingin yliopistossa, jossa kiinnostuin ihmisestä kokonaisvaltaisemmin.
Tämän jälkeen kouluttauduin liikunnalliselle alalle saadakseni tietoa lihaksistosta, sen oikeaoppisesta treenaamisesta ja huoltamisesta.
Kiinnostus anatomiaan kasvoi edelleen ja keksin, että urheiluhierojana pystyn auttamaan juuri tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan ja erilaisten toiminnanhäiriöiden kanssa, sekä sen huoltamisessa. Valmistuttuani urheiluhierojaksi jatkoin opiskelemaan osteopatiaa. Näin pystyn edelleen kehittää ammattitaitoani ja syventää osaamistani.

Liikunta on tärkeä osa arkeani ja siksi haluan ymmärtää liikeratoja sekä mitä vääränlainen liike tai liikkeen puute saa aikaan ja miten voin auttaa asiakasta näiden korjaamisessa.
Itse pyöräilen ympärivuotisesti, käyn salilla ja juoksen.
Haluan tarjota asiakkailleni yksilöllistä hoitoa. Hoidon tulokset sekä asiakastyytyväisyys ovat minulle kaikista tärkeintä.

Koulutukseni:

 • Ravitsemustieteen perusopinnot, Avoin yliopisto ja Helsingin yliopisto, 2010-2011
 • Kuntosaliohjaaja, Trainer Lab, 2011
 • Personal Trainer, Trainer Lab, 2012
 • Urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto, 2012-2013
 • Osteopaattiopiskelija, Ortopedisen osteopatian koulutuskeskus, aloitus 2013 (valmistumisajankohta 2019 syksy)

Emilia Valli


Emilia

Aloitin fysioterapian opinnot Metropolia AMK:ssa 2016. Opiskelujen edetessä mielenkiinto tuki- ja liikuntaelinsairausten hoitoon ja manuaaliseen terapiaan on kasvanut vuosi vuodelta. Kiinnostus kasvoi niin suureksi, että päätin kouluttautua myös hierojaksi. Valmistuin keväällä 2018 Hierontakoulu Atlaksesta, josta erikoistuin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Valmistuminen fysioterapeutiksi ajoittuu keväälle/kesälle 2019.

Pitkä asiakaspalvelu kokemus parturi-kampaajan alalta yhdistettynä auttamisen haluun ja intohimoon terveydenhuollon työhön takaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja rennon käynnin lähtötilanteesta riippumatta.

Hoidan omaa hyvinvointiani meren äärellä ja kuntosalilla, sekä käymällä säännöllisesti hieronnassa.
Olen iloinen ja nauravainen, kanssani ei tarvitse jännittää!


Ystävällisin terveisin,

Miika, Emmi, Anu, Emilia